Annons-ID: 4747

Snabb fakta

Stad: Sundsvall
Omfattning: Heltid, 08.00-17.00
Jobbkategori: Säljcoach
Startdatum: Enligt överenskommelse
Övrigt: Strategisk försäljningsutveckling, affärsutveckling, personalansvar

Dela jobbet
Kontaktuppgifter

Ledande säljcoach

Sundsvall, Sverige

Publicerad 5 september, 2021

Är du en toppsäljare och samtidigt duktig på att få med dig och utveckla personer? Då kan du vara Fostiras nästa del i teamet som ledande säljcoach för försäljningsverksamheten!

Om tjänsten

Fostira AB är ett bolag med hög framfart som levererar digitala helhetslösningar till företag och myndigheter över hela Sverige. På vårt kontor i centrala Sundsvall sitter ett högpresterande och sammansvetsat team.

Vi söker nu dig som kan vara med och ta ett övergripande ansvar för försäljningsverksamheten på Fostira. Bolaget söker dig som har en extra fingertoppskänsla för ledarskap som skapar engagemang och delaktighet. Du behöver vara handlingskraftig och operativ i ditt arbete.  Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Arbetsuppgifter

Som säljcoach är du ansvarig för att utveckla och öka försäljningen både på individnivå men även för respektive team. Detta gör du genom att leda Fostiras medarbetare framåt och tar därmed egna initiativ för att förbättra och optimera säljgolvet. Den här rollen passar dig som är framåt som person och får saker gjorda som samtidigt kan tänka utanför boxen för ta teamet framåt.

Du kommer bland annat att:

  • Följa upp och nå budget och säljmål.
  • Aktivt arbeta med att utveckla säljteamet.
  • Driva din egna försäljning på 50%.
  • Hantera personalansvar samt personalplanering.
  • Vara delaktig i bolagsutveckling och driva resultat.
Vi söker dig som
  • Har erfarenhet från en ledande befattning, alternativt att du är en initiativrik säljare med flera års dokumenterad erfarenhet av försäljning med goda resultat som känner dig redo att axla en roll som ledare.
  • För den här tjänsten värderar vi de personliga egenskaperna högt där vi söker dig som har en affärsförståelse samtidigt som du har förmågan att driva ett team framåt med ett tydligt ledarskap. Som person bör du vara självgående, ansvarstagande och strategisk samt har förmågan att se möjligheter för att sedan gå mot ett utförande.

Senaste jobben

Publicerad 5 september, 2021

Är du en toppsäljare och samtidigt duktig på att få med dig och utveckla personer? Då kan du vara Fostiras nästa del i teamet som ledande säljcoach för försäljningsverksamheten!

Publicerad 30 augusti, 2022

Är du .NET-utvecklare och söker efter nästa steg i din karriär? Hos Fostira får du använda din expertis i nära samarbete med våra kunder för att driva deras kundprojekt framåt.

Lämna din ansökan här

Hej! Vi tror på lättsam och personlig service.
Lämna din ansökan så ringer vi upp.

CV *
Personligt brev