Annons-ID: 5734

Snabb fakta

Stad: Sverige
Omfattning: Anpassad
Jobbkategori: Utvecklare
Startdatum: Enligt överenskommelse
Övrigt: Arbetstider och arbetsplats kan anpassas vid behov.

Dela jobbet
Kontaktuppgifter

Systemutvecklare Java

Sverige

Publicerad 3 november, 2021

I rollen som System-utvecklare hos oss på Fostira arbetar du nära våra kunder för att hjälpa dem i deras digitala transformation. Här får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv!

Om tjänsten

Vi söker nu vår nya stjärna till Fostiras team av utvecklare!

Fostira är en Företagsbyrå som levererar helhetslösningar till företag över hela Sverige. På vårt kontor i centrala Sundsvall sitter ett härligt och sammansvetsat team.

Hos oss värderar vi dina personliga egenskaper högt och söker individer som vill vara med på vår resa till att bli Sveriges bästa Företagsbyrå!

Du erbjuds
  • En framstående och högt värderad position i ett härligt och sammansvetsat team.
  • Att få arbeta på ett ungt och snabbt växande företag med en platt organisation där varje medarbetares insats värderas högt.
  • Möjligheten att arbeta med spännande kundcase och projekt för  uppdragsgivare inom både privata och offentliga sektorn.
  • Att få ingå i ett företag som sätter stor vikt vid sin företagskultur. Årligen anordnas flera konferenser och resor för att stärka teamkänslan och kompetensen.
Arbetsuppgifter

Som Javautvecklare hos Fostira så kommer du arbeta med kundcase och projekt som Fostira blir anlitade för av uppdragsgivare inom både privata och offentliga sektorn.

Du kommer få en spännande och varierad vardag där du ständigt kommer utvecklas och samla på dig ny kompetens.

Vi söker dig som:

Har erfarenhet av att arbeta med:

  • Java SE/EE.
  • Spring Boot.
  • Micro services-baserad arkitektur.
  • Versionshantering t.ex GIT.
  • Databaser som MySQL, NoSQL, Oracle.

 

Andra jobb

Sverige

Publicerad 3 november, 2021

I rollen som System-utvecklare hos oss på Fostira arbetar du nära våra kunder för att hjälpa dem i deras digitala transformation. Här får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv!

Sverige

Publicerad 16 september, 2021

I rollen som Fullstack-utvecklare hos oss på Fostira arbetar du nära våra kunder för att hjälpa dem i deras digitala transformation. Här får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv!

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Lämna din ansökan här

Hej! Vi tror på lättsam och personlig service.
Lämna din ansökan så ringer vi upp.

CV *
Personligt brev