Öppna tjänster

Sundsvall, Sverige

Publicerad 29 augusti

I rollen som webbutvecklare på vårt Sundsvallskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av Fostiras team!

Sundsvall, Sverige

Publicerad 30 augusti

I rollen som UX-designer på Fostira får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av Fostiras team!

Sundsvall, Sverige

Publicerad 10 augusti

Fostira växer och nu finns chansen för dig som vill ha ett omväxlande arbete med frihet under ansvar att bli projektledare!

Sundsvall, Sverige

Publicerad 18 augusti

Har du bakgrund inom sälj eller ledarskap? Då kanske du är Fostiras nästa försäljningschef! Vi söker nu dig som vill ta ett övergripande ansvar för försäljningsverksamheten på Fostira..

Sverige

Publicerad 8 september

I rollen som Java-utvecklare på Fostira arbetar du nära våra kunder för att hjälpa dem i deras digitala transformation. Här får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv!

Sverige

Publicerad 16 september

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sverige

Publicerad 16 september

I rollen som .NET-utvecklare hos oss på Fostira arbetar du nära våra kunder för att hjälpa dem i deras digitala transformation. Här får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv!

Sundsvall, Sverige

Publicerad 9 september

Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Vi söker nu nästa säljande kundrådgivare som ska ta Fostira närmare våra mål – att bli den största företagsbyrån på marknaden!

Sundsvall, Sverige

Publicerad 23 augusti

Fostira söker dig som har en känsla för bild & film med lång erfarenhet och goda referenser!