2023/03/07

Prisad företagare går in som delägare i Fostira AB

Alexander Möllersen_Mohammad_Khanahmadi_Delägare

Mohammad Khanahmadi, en prisad företagare och välkänd inom offentliga upphandlingar, har gått med som delägare i Fostira AB. Fostira AB grundades och ägs för närvarande av Alexander Möllersen, med Khanahmadis inträde kommer företaget att dra nytta av hans breda erfarenhet och expertis.

Khanahmadi har en imponerande meritlista inom affärsvärlden, med framgångsrika företag och projekt bakom sig. Hans inblandning i Fostira AB kommer att öka företagets kapacitet att utveckla innovativa lösningar för offentliga upphandlingar.

Mohammad Khanahmadi har ett imponerande track record inom offentliga upphandlingar. Resan med sitt tidigare bolag vann Khanahmadi upphandlingar till ett värde av flera 100-tals miljoner kronor och vann även Årets företagare i Sverige 2018. Khanahmadis erfarenhet och framgångar inom detta område är en viktig tillgång för Fostira AB, och kommer bidra till att stärka företagets position inom branschen.

Alexander Möllersen, grundare av Fostira AB, uttryckte sin entusiasm över Khanahmadis ankomst och ser fram emot att arbeta sida vid sida för att ta företaget till nästa nivå.

“I Mohammad ser jag en partner som kommer att bidra med ett enormt värde till bolaget, vilket kommer att hjälpa oss att expandera vår verksamhet och erbjuda våra kunder ännu mer värde. Jag ser fram emot resan vi har framför oss och att välkomna honom till Fostira-familjen”, säger Alexander Möllersen.

Samarbetet mellan Khanahmadi och Möllersen innebär att företaget nu går in i ett nytt kapitel. Tillsammans kan de dra nytta av sina styrkor och erfarenheter för att ta företaget till nästa nivå. Detta kommer att möjliggöra en fortsatt tillväxt och utveckling inom området för offentliga upphandlingar, och erbjuda ännu mer värde till kunderna.

Med Khanahmadis ankomst till Fostira AB kan företaget se fram emot en spännande framtid och möjligheter till fortsatt tillväxt och utveckling.

Hej!

Lämna dina kontaktuppgifterna nedan så kontaktar vi dig! Alternativt når du oss direkt via kontaktuppgifterna nedan.

Besöksadress