Sökmotoroptimering Sollefteå

Få en gratis analys!

Fostira är experter på sökmotoroptimering Sollefteå

Vill du att ditt företag ska hamna högt i sökningar på Google? Då är det smart att anlita oss för sökmotoroptimering Sollefteå. Nämligen är vi experter på området.

Sökmotoroptimering Sundsvall

Förbered er på att optimeras.

Många tycker att sökmotoroptimering, eller SEO, är krångligt. Men det är det inte. Det kräver bara att ett engagemang och tid. Och så hjälper det förstås om man vet hur man ska göra. Det finns lite olika strategier för att nå målet. Det vill säga att hamna högt upp i sökresultatet på Google.

Först och främst är det smart att arbeta med bra content på landningssidor. Det gillar Google. Men, vad är bra content? Främst handlar det om basera varje sida på meningsfullt innehåll kopplat till strategiskt framtagna sökfraser som potentiella kunder kan tänkas söka på. Därefter är det bara att skriva en text där sökfrasen citeras rätt antal gånger. Sedan lägger upp sidan med bilder, alt-text, rubriker

Tänk också på att permalänkarna skapar URL:er som är lätta att läsa. Ävenså är det bra att se till att webbplatsen är snabb. För det gillar Googles algoritmer. Vidare kan det vara bra att installera ett digitalt certifikat som visar Google att er site är pålitlig. Dessutom kan man lägga sitemaps på webbplatsen för att lätt hitta bland sidorna. Också så kallade brödsmulor visar besökare var de är på siten.

Ett annat sätt att arbeta med SEO är att skapa länkkraft. Detta innebär att man ser till att siter som Google redan gillar länkar till dina sidor.

Vid sidan av arbetet med optimeringen finns alternativet att köpa annonser med Google Ads. Det är ett sätt att köpa sig en hög placering på Google.

Allting börjar med ett samtal så tveka inte att höra av er.

Här kan du läsa om vad Wikipedia skriver om sökmotoroptimering.

Klicka här för att komma till vår kontaktsida.

Processen

Sökordsanalys

I ett första skede analyserar vi er verksamhet och era konkurrenter för att fastslå vilka sökord som skulle kunna leda till ökad trafik för er.

On-Page Analys

On-Page undersöker vi hur lätt er hemsida gör det för sökmotorer att förstå vad ert innehåll handlar om.  Eventuella brister åtgärdas, vilket lägger grunden för resten av processen.

Off-Page Strategi

En del av sökmotoroptimering som blir allt viktigare är hur pålitlig en hemsida är. Något som gör din hemsida mer pålitlig i Googles ögon är att betrodda, relevanta hemsidor länkar till din hemsida. Vårt nätverk av aktörer skapar relevanta länkar i alla branscher.

Rapportering och uppföljning

Något som är viktigt att ha i åtanke är att SEO är en process som ger resultat över tid. Vissa åtgärder kan ge snabba resultat, men i överlag är det ett arbete som sträcker sig över månader. Med oss får du regelbundna rapporter om vilka åtgärder som gjorts och vilka resultat de har gett.

Vi bygger din
digitala närvaro.

Sökmotoroptimering är en stor del av att nå ut till kunder, men en snygg och välstrukturerad hemsida är också viktig. Vi kan hjälpa er med båda, och ännu mer därtill.

Nå toppen med Fostira.

Sökmotoroptimering är lite som att bestiga berg. Det krävs konsistent arbete över en längre tid, och det kan vara svårt att göra på egen hand. Så låt Fostira och vårt nätverk av aktörer vara era Sherpas och leda er hela vägen fram.

Stick ut bland konkurrenter.

Se till att alltid ligga steget före!
Med en gedigen sökmotoroptimering ser vi till att ni når ut till relevanta kunder inom er bransch och placerar högre än era konkurrenter.

Vill du bli kontaktad?

Vi tror på lättsam och personlig service.
Lämna ditt nummer så ringer vi upp dig.

Hej!

Lämna dina kontaktuppgifterna nedan så kontaktar vi dig! Alternativt når du oss direkt via kontaktuppgifterna nedan.

Besöksadress