Du är viktig för oss på Fostira och för Svergies företag. 

2017

Året 2017 grundades Fostira.

Hela Sverige

Namnet "Fostira" kommer från staden Postira i kroatien.

Ett mål

Ett mål inom bolaget är att 2025 finnas i 3st städer med över 25st medarbetare.

2017

Året 2017 grundades Fostira.

Fostira

Namnet "Fostira" kommer från staden Postira i kroatien.

Ett mål

Ett mål inom bolaget är att 2025 finnas i 3st städer med över 25st medarbetare.

VÅRAT BOLAG

Vilka är Fostira, vad gör vi & varför?

Vilka är vi

Ett upphav av bristande hemsidor hos företag och varumärken som fysiskt arbetade i allra bästa klass gav hela idén till Fostira AB. Grundaren Alexander Möllersen insåg att det fanns ett stort behov att visa upp företag och varumärken digitalt. Under resan träffade grundaren sin blivande kompanjon, Alexander Åkermark. Idag är Fostira en företagsbyrå som jobbar internationellt med kunder över hela Sverige, med kontor både i Sollefteå och i Sundsvall.

Vad vi gör

Fostira är en företagsbyrå med spetsinriktning på hemsidor, design och marknadsföring. Vi har kompetensen som krävs för att leverera helhetslösningar till företag. Vi erbjuder ofta ett lokalt alternativ och skräddarsyr efter kundens behov. En nära relation med våra kunder är a-o för oss.

Varför gör vi det

Vår affärsidé är enkel... Vi hjälper företag att växa, i alla steg. Det som är viktigt för oss på Fostira är att hjälpa företag att växa och bidra till en hållbar verksamhet oavsett hur litet eller stort företag är.

 

Att exempelvis få se ett nystartat bolag ta hjälp av Fostira där vi hjälper kunden att lägga grunden för företaget och sedan följa deras resa är en fantastik syn och något som ger våra medarbetare ett kvitto på att deras arbete ger resultat och samtidigt bidrar till ett växande samhälle.

 
Fostira AB
info@fostira.se Tel: 072-244 84 86
Järnvägsgatan 18, 881 30 Sollefteå
Gärdevägen 1, 856 50 Sundsvall
© 2019 Skapat av Fostira - Din Lokala Företagsbyrå